Folosirea ozonului in lupta cu Covid19

Wednesday, Feb 21, 2024 | Postat de NANOBBLE

Posibilitatea de a utiliza micro-nano bulele de ozon, ozonoterapia și activități de rutină zilnice pentru a va vindeca și proteja împotriva infecțiilor cu virusul coronavirus.

Posibilitatea de a utiliza micro-nano bulele de ozon, ozonoterapia și activități de rutină zilnice pentru a va vindeca și proteja împotriva infecțiilor cu virusul coronavirus.

 

Coronavirus este o tragedie, deoarece se răspândește la nivel mondial acum dincolo de granițele chineze.

Introducere - (Ref - OMS - https://www.who.int/health-topics/coronavirus)

 

Coronavirusurile (CoV) sunt o familie numeroasă de virusuri care provoacă boli care variază de la răceala comună la boli mai severe, cum ar fi Sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) și Sindromul respirator acut sever (SARS-CoV). Noul coronavirus (nCoV) este o tulpină nouă care nu a fost identificată anterior la om.

Coronavirusurile sunt zoonotice, ceea ce înseamnă că sunt transmise între animale și oameni. Investigații detaliate au descoperit că SARS-CoV a fost transmis de la pisici civet la oameni și MERS-CoV de la cămile dromedare la oameni. Mai multe coronavirusuri circulă la animale care încă nu au infectat oamenii.

Semnele comune de infecție includ simptome respiratorii, febră, tuse, dificultăți de respirație și tulburări respiratorii. În cazuri mai severe, infecția poate provoca pneumonie, sindrom respirator acut sever, insuficiență renală și chiar moarte.

 

Recomandările standard pentru a preveni răspândirea infecției includ spălarea periodică a mâinilor, acoperirea gurii și nasului atunci când se tușește sau strănută, gătirea completă a cărnii și a ouălor. Evitați contactul strâns cu cineva care prezintă simptome ale bolilor respiratorii, cum ar fi tuse și strănut.

 

Măsuri de protecție de bază împotriva noului coronavirus, vă rugăm să consultați - OMS

Întrebări și întrebări despre romanul Corona Virus oferit de OMS

 

Ozonul este un agent oxidant foarte puternic.

Ozonul sub formă de gaz dacă este inhalat în cantitate în exces este dăunător oamenilor.

Ozonul este deja utilizat pentru sterilizarea și dezinfectarea apei, fructelor de mare, legumelor, fructelor, apei uzate, apelor reziduale, efluenților și a altor obiecte.

Astăzi, ozonul este deja utilizat pentru diverse aplicații medicale precum dezinfectarea echipamentelor medicale, pentru tratarea rănilor infectate, tulburări circulatorii, tulburări geriatrice, degenerare maculară, boli virale, reumatism și artrită, cancer, SARS, SIDA. (Referință - https://www.medicalnewstoday.com/articles/320759.php#uses)

Deși ozonul este un gaz, evoluțiile tehnologiei înseamnă că poate fi utilizat în mai multe forme și moduri diferite, inclusiv: ulei de măsline ozonat aplicat direct pe corp, insuflație - o terapie riscantă în care ozonul este aruncat în rect, autohemoterapie - unde sângele este retras, amestecat cu ozon și pus din nou în fluxul sanguin. (Referință - https://www.medicalnewstoday.com/articles/320759.php#uses)

Vă rugăm să citiți acest articol detaliat despre ozon, pentru a înțelege în detaliu - http: //www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3312702/

Nu faceți niciodată aplicarea medicală a ozonului în sine, fără supraveghere profesională. Mai ales când vine vorba de inhalarea ozonului sub formă de gaz. Fiind incert, evitați inhalarea de ozon în orice cantitate.

Limita de expunere recomandată de NIOSH pentru ozon este de 0,1 ppm (0,2 mg / m3). Conform NIOSH, nivelurile de ozon de 5 ppm sau mai mari sunt considerate imediat periculoase pentru viață sau sănătate.

Ozonul folosit in scop terapeutic controlat, folosit in limitele admise are beneficii multiple, în schimb, ozonul folosit în exces nerespectand limitele admise poate deveni daunator pentru organism.

Pe baza tuturor celor menționate, putem înțelege că în acest moment ozonul pare să fie o soluție promițătoare împotriva coronavirusului, dar trebuie efectuate numeroase cercetări. Mai ales oamenii de știință ar trebui să testeze comportamentul coronavirusului împotriva ozonului la diferite doze de concentrație. Încercările ar trebui să fie luate prin prelevarea de probe de sânge de la o persoană infectată și să trateze acest sânge făcând bule micro nano din ozon în sângele respectiv și studiind efectul asupra infecției.

 

În primul rând, vom discuta despre protecția și prevenirea împotriva coronavirusului și modul în care Ozone Micro Nano Bubbles și gazul de ozon ne pot ajuta în el. După cum știm din toate referințele OMS de mai sus, se înțelege că inițierea răspândirii coronavirusului pare să provină de la animale și fructe de mare. Așadar, primul și foarte important pas - Nu mâncați niciodată carne crudă / fructe de mare sau carne pe jumătate gătită / fructe de mare. Evitați să mâncați carne sau fructe de mare până când acest focar de coronavirus este controlat și se gaseste antidotul. În al doilea rând, păstrați generatorul mic de nano bubule si generator de ozon când vreți vreodată să gătiți orice tip de carne, fructe de mare, legume sau fructe, prelucrați-le întotdeauna în bule micro-nano ozonate cu apă potabilă. Pur și simplu clătiți-le în apă cu baloane micro-nano, aceasta nu numai că va elimina virusurile și bacteriile, dar va elimina, de asemenea, orice pesticide, substanțe chimice sau antibiotice de pe acesta. Curățați tampoanele de tăiere, cuțitele și mănușile de mână în această apă cu balon ozonat. În al treilea rând, utilizați purificatoare de aer de ozon pentru dezinfectarea atmosferei înconjurătoare în camere, birouri, spitale etc. Există difuzoare portabile de ozon disponibile pe piață pentru a dezinfecta aerul pentru zone mai mici, procesul constă într-un pas foarte simplu precum închiderea acelei zone și  ozonul difuzat va dezinfecta aerul pentru o anumită perioadă menționată de producători. Acest lucru nu numai că va înlătura mirosul rău, dar va ucide virusurile și bacteriile născute în aer. Nu uitați să nu fiți prezent în acea zonă închisă când ozonul este difuzat. Odată ce echipamentul cu ozon este oprit, deschideți toate ferestrele uși și așteptați până la 30 de minute, apoi intrați în acea zonă. În al patrulea rând, încercați să practicați metodologia antică pentru a vă curăța casa, biroul sau camerele. De exemplu, în cultura indiană antică, se spune că face „DHOOP (eliberarea fumului unor ingrediente din plante, în timp ce faceți rugăciuni zilnice dimineața)” în fiecare dimineață. Acest proces constă în arderea unui amestec de ingrediente pe bază de plante și Ayurveda, precum NEEM (Azadirachta indica), GUGAL (Indian bdellium-tree - Commiphora wightii), KApur (CAMPHOR), ulei de eucalipt și altele. Eliberați fumul din acest amestec care arde în jurul dvs si în casa dvs. etc. Acest lucru va curăța aerul de bacterii și virusuri.

 

În al cincilea rând, consumați alimentele benefice pentru sănătate , in special legume/fructe, deoarece luând în considerare acest caz de infecție cu coronavirus, se vede clar că provine din alimente non-vegetale. Așadar, încercați să consumați alimente vegane, consumând alimentele non-vegane mai rar, dacă este necesar doar pentru a avea proteine ​​și vitamine B12 necesare. Alege băuturi sănătoase. Cea mai mare parte a lumii consumă ceai și cafea, încearcă să obții un ceai verde organic bun în obiceiurile tale zilnice, acest lucru îți va stimula sistemul imunitar. Există o mulțime de ceaiuri ecologice bune, stimulate cu ingrediente pe bază de plante. În al șaselea rând, urmați orientările OMS pentru practicarea igienei de rutină, așa cum am menționat anterior în prezentul articol.   Acum vom încerca să discutăm posibilitățile de vindecare a infecției cu coronavirus. Ne rugăm ca infecția cu coronavirus să nu se mai răspândească, dar ce se întâmplă dacă te infectezi cu coronavirus. Primul lucru consultați cele mai apropiate servicii medicale și încercați să diagnosticați, dacă infecția cu coronavirus este reala sau nu. Ca și în acest ravagiu al coronavirusului, mulți cred că se infectează chiar și atunci când au răceală normală sau gripă. Așadar, primul lucru este diagnosticul, este posibil să aveți simptome care indica faptul ca ati avea  coronavirus, deoarece simptomele pentru infecția cu coronavirus sunt similare cu răceala normală, tuse și gripă. Deci nu intrați în panică și nu vă puneți diagnosticul. Dacă sunteți infectat cu coronavirus, atunci principalul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă izolați și să luați măsuri de protecție, cum ar fi  purtarea unei  măști, astfel încât să nu vă  infectați persoanele iubite.. Păstrați distanța de minim un metru față de toți ceilalți. În acest fel, veți ajuta la prevenirea răspândirii infecției în continuare. Acum, sub supraveghere profesională, încercați să luați diverse terapii cu ozon. Începeți să inhalați ozonul nu mai mult de 0,05 ppm doze inhalate timp de maxim 10 minute. Fa asta o dată pe zi. Pe măsură ce luați ozon direct în sistemul respirator, trebuie să fiți foarte precaut, deoarece, dacă doza de ozon crește de 0,1 ppm, vă va deteriora țesuturile pulmonare. Dar la 0,05 ppm va ucide viruși și bacterii din sistemul dumneavoastră respirator. Acest lucru va crește, de asemenea, generarea radicalilor liberi, așa că încercați să luați zilnic antioxidanți buni ca resveratrolul în formă naturală. Un adult normal va avea nevoie de 150 mg de resveratrol zilnic pentru un efect antioxidant bun. Evitați administrarea de Resveratrol femeilor însărcinate și copiilor. De asemenea, nu dați resveratrol persoanelor cu boală autoimuna.

Dincolo de această terapie respiratorie cu ozon, dacă este necesar, încercați să obțineți o autohemoterapie cu ozon - unde sângele este retras, amestecat cu ozon și pus înapoi în fluxul sanguin sub supraveghere profesională numai pentru a elimina infecția cu coronavirus din sângele dumneavoastră. Acest lucru va dura puțin, deoarece va trebui să introducă micro și nano bule de ozon în fluxul de sânge, acesta va funcționa ca un sistem de livrare a unui tratament țintit. Dar acest pas ar trebui considerat ca ultima resursă disponibilă pentru a fi vindecat de infecția cu coronavirus. Încă mai există multe cercetări pentru această terapie și există puține efecte secundare menționate  de cercetători. Citiți acest articol pentru mai multe detalii https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3312702/

 

Toate aceste informații sunt acumulate din diverse articole disponibile pe internet și editate pentru a fi ușor de înțeles. Unele referințe sunt enumerate mai jos.

 

https://www.medicalnewstoday.com/articles/320759.php

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3312702/

https://www.healthline.com/health/ozone-therapy

https://en.wikipedia.org/wiki/Ozone_therapy

https://www.thelifeco.com/en/ozone-therapy/

https://www.lifeworkswellnesscenter.com/ozone-therapy/side-effects-of-ozone-therapy.html

https://www.hindawi.com/journals/ecam/2018/7931849/

http://www.triroc.com/sunnen/topics/sars.html